Trenden med vinduer fra gulv til tak

Trenden med vinduer fra gulv til tak er uten tvil kommet for å bli! Stadig flere ser verdien av å investere i store vindusflater for å kunne utnytte en fantastisk utsikt til det fulle. Dette forstår vi godt, spesielt med tanke på den flotte naturen vi har rundt oss her i Norge. 

I dag tegner arkitekter over hele landet inn vinduer fra gulv til tak i skissene sine. Av den grunn er det også viktig at vi som vindusleverandør ikke retter alt fokus mot standard produkter på standard mål.

Vi i MagnorVinduet har spesialisert oss på «skreddersøm», som betyr at vi utvikler vinduer og dører tilpasset bygningens design og arkitektens ønsker. Vi kan derfor levere skyvedører, fastkarmer, balkongdører m.m på ekstra store høyder – tilpasset dagens designtrend. En skyvedør eller glassfelt på 2,8 meters høyde – det fikser vi.

Har du spørsmål om hvilke høyder og bredder vi kan levere produktene våre i ? Ta gjerne kontakt med en av våre selgere for en uforpliktende prat, eller send oss en e-post til post@hvm.no.

Foto: @botilfjells
Arkitekt: Reframe Arkitektur AS
Entreprenør: Slidre Bygg AS