Vi har levert store vinduer og dører til Skjoldnes, byggetrinn 1!

Arkitekt: 3RW Arkitekter AS
Entreprenør: LAB Entreprenør AS

Mandag 09.09.2019 var det en spent og imponert gjeng fra MagnorVinduet som ankom Skjoldnes, et boligprosjekt med beliggenhet på Skjoldnes i Fana, litt utenfor Bergen. Prosjektet omfatter 3 byggetrinn, hvor vi er stolt leverandør av vinduer og dører til byggetrinn 1.

Byggetrinn 1 består av 1 enebolig og 58 leiligheter, fordelt på 6 bygg som varierer fra 2 til 5 etasjer. Leilighetene har en størrelse fra 66 til 194 kvm, med gode kvaliteter når det gjelder materialvalg, utførelse og finish (kilde: Skjoldnes). På byggeplassen fikk vi innblikk i byggeprosessen, etterfulgt av en omvisning i det vi trygt kan kalle drømmeleiligheter. Hver eneste detalj i leilighetene oste høy standard og god kvalitet. Byggene hadde også en unik utsikt som nå kan utnyttes til det fulle gjennom store vinduer og dører fra oss i MagnorVinduet.

Vi takker Skjoldnes for tilliten, og gleder oss til å se endelig resultat! Vi vil også takke Os bygg AS og Arne Kallekleiv håndverkertjeneste for godt samarbeid vedrørende innsetting av våre produkter.

Funfacts:

  • Det ene vinduet er det tyngste vi noen sinne har levert, på hele 400 kg (mål: b: 352 x h: 269).
  • Skyvedørene er også de største vi noen sinne har produsert med mål på 470 x 270 og 500 x 270.
  • Noen av leilighetene har opptil 7 skyvedører.